Bo JET: За еднократна употреба

Bo Jet – Тютюн 20мг/мл

Bo Jet – нестравнимото малко устройство, носещо голямо удоволствие!

Електронна цигара за еднократна употреба, преоткрита. От Бо. Бъдете умни!

Най -накрая пристигна. Открийте най-модерната електронна цигара за еднократна употреба, създавана някога. Всички обичани черти на семейство Bo Vaping са събрани в една единствена практична и перфектно проектирана електронна цигара, дестилирана до най-важното. Изключително лесен за използване, Bo Jet се предлага в редица аромати, използващи електронна течност на основата на сол на никотин за още по-задоволително, практично и приятно изпускане. Нещо повече, „непрякото вдишване“, предлагано от Bo Jet, отблизо наподобява усещането за пари и изтеглянето на обикновена цигара. Тук е. Готов ли си?

5 отзива за Bo Jet – Тютюн 20мг/мл

 1. Ани Георгиева

  Обичам Bo. Използвам го вече почти 2 години.

 2. Yasen Malevski

  Днес аз и три мои приятеля си закупихме новият bo jet от нон стоп магазин в град Пловдив. Дръпнахме точно 5 пъти и след това имаше ужасен вкус на изгоряло и тримата се закашляхме по едно и също време. Аз съм пушач на бо вече много години и съм доста доволен, но сега много се разочаровах. 🙁

  • Pavel

   Здравейте, устройствата Во Jet са с нова технология и затова трябва предварително да се натисне червеното пинче, след което да се изчака известно време и след това можете да се насладите на прекрасния аромат!

 3. Viktor Gondov

  Изключително съм недоволен.Батерията свърши докато оставаше половината течност!

 4. Banko

  Iskam da porucam

 5. Кирил Котев

  Доставки за Катунци предлагате ли ?

Show only reviews in Български (4)

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.