Продължете да Пазарувате

Артикули в Количката

Общо

Общо 0.00лв.
Общо 0.00лв.

Възползвайте се от нашите опции на плащане – налжен платеж. Безплатна доставка за поръчки над 100 лв.

7 апр.

Бо вейпинг Капсули

Posted by Pavel | 0 comment

Разработени в нашата лаборатория от най-добрите и висококачествени съставки, БО Вейпинг капсули предоставят невероятен и интензивен вкус. Всяка една капсула съдържа 1,5 мл е-течност. Това е почти двойно в сравнение  с други устройства. Нашият фокус е върху използването на съставки, които създават автентични и удовлетворяващи вкусове. Нашите БО Вейп капсули не съдържат никакъв диацетил, амброксол или ацетил пропионил. Предлагаме различни аромати и вкусове, които да отговарят на нуждите и желанията на нашите клиенти. Поръчайте някои от нашите страхотни Бо Вейп Капсули тук. Имаме огромно разнообразие от продукти – капсули с и без никотин, плодови, ментови и специално изработени екзотични капсули за клиенти, които харесват по-интензивните вкусове.

Едно от най-големите предимства на вейпинга е изборът, който всеки има, за да направи своето преживяване уникално. Това важи за вида на електронната цигара, за вкуса на течността в капсулата и дори наличието на никотин.  Ние се погрижихме да Ви осигурим най-голямото разнообразие от невероятни вкусове с нашите Бо Вейпинг Капсули. Те са удобни и лесни за използване. Бо Вейпинг капсули се предлагат с концентрация  8 и 20 милиграма/ милилитър концентрация на никотин, както и с 0 мг/мл ( без никотин) и ще доставят богат и наситен вкус. Основните им предимства включват:

По-интензивни вкусове

Ако за Вас вкусът е най-важният акцент при използването на Вейп устройство, тогава Бо Вейпинг капсули са правилния избор. Гарантираме незабравимо усещане, независимо дали използвате някои от плодовите продукти или пък невероятните American Tobacco Бо Вейпинг капсули, които напомнят за автентичния американски тютюн. В повечето случаи, когато никотинът се добави към електронна течност – той  разрежда и размива този вкус до определена степен. Бо Вейпинг капсули, обаче остават ненадминати в произвеждането на продукти с богат и интензивен вкус – затова всичките ни капсули с никотин обещават незабравим и автентичен вкус.

Много производители поставят ограничения върху броя на съставките, които могат да влязат в сместа за електронни течности. Това означава, че електронните течности с никотин могат да съдържат само определено количество аромати. Ние постоянно експериментираме с най-различни интензивни и екзотични вкусове за нашите Бо Вейпинг капсули, тъй като се стараем да предоставим най-голямото разнообразие на пазара. Предлагаме капсули с различно съдържание на никотин, съобразно нуждите на нашите клиенти.

По-наситен дим

Бо Вейпинг капсули гарантират по-наситен и по-гъст дим когато издишате. Липсата на никотин във Вашата електронна течност често означава, че димът, който излиза от устройството е почти невидим. Бо Вейпинг капсули използват специален растителен глицерин. Това е съставката, която произвежда пара, подобна на дим, когато се издиша от вейпинг устройството. Всички Бо Вейпинг капсули са на основата на растителен глицерин. Растителният глицерин обикновено може да се похвали с по голямо производство на пари от пропилен гликола, но има намалено дразнене на гърлото. Освен това е малко по-вискозен (по-плътен) и малко по-сладък от пропилен гликола. Ако Ви харесва да издишате по-голямо количество дим, можете да използвате електронни течности с по-висока концентрация на растителен глицерин като нашите Бо Вейпинг капсули.

Основно предимство пред конкурентните продукти на пазара е наличието на никотинови соли във вариантите с никотин , които създават по-близко усещане до традиционното пушене и задоволяват никотиновите нужди на пушача по-бързо.

Благодарим Ви!

Свързано е с профила Ви