Продължете да Пазарувате

Артикули в Количката

Общо

Общо 0.00лв.
Общо 0.00лв.

Възползвайте се от нашите опции на плащане – налжен платеж. Безплатна доставка за поръчки над 100 лв.

24 фев.

Електронни Наргилета

Posted by Pavel | 0 comment

Електронни Наргилета и тяхната популярност

Повечето от Вас са забелязали, че през последната година електронните наргилета придобиха голяма популярност. Хора на всяка възраст си купуват вейп продукти с най-различни вкусове. Електронните наргилета са модерни, лесно преносими, притежават забележителен дизайн и куп предимства пред обикновените цигари. Ако вече притежавате такъв продукт, най-вероятно сте запознати с течностите, които използвате като заместител на тютюна. В другата ни статия(линк към другата статия), говорихме за електронните цигари и тяхното предназначение като алтернатива за отказване от тютюнопушене.  Електронните наргилета, могат да се използват като заместител на традиционните такива. Тези продукти са произведение с цел да пресъздадат вкуса обикновеното наргиле в една по-удобна и преносима форма. Какво всъщност представляват те? Традиционните наргилета се пушат и съдържат сиропирана смес с тютюн, която се пуши през тръба. За разлика от тях електронните наргилета могат да бъдат употребявани като вейп продуктите и най-често не съдържат тютюн.

Как се различава течността за електронно наргиле от тази за електронна цигара? Обикновено двете течности се предлагат в малки пластмасови бутилки, които можете да използвате, за да заредите Вашият продукт. Те изглеждат почти еднакви, но имат няколко съществени разлики. Течността, предназначена за електронна цигара може да съдържа определено количество никотин. Въпреки приликите между вейпинга и традиционните наргилета, много е важно двете течности да не бъдат размесвани и да бъдат използвани единствено в предназначените им устройства. Електронните наргилета се зареждат и най-често се предлагат с включена течност на даден вкус. Ако не желаете да се ангажирате с дълготрайна опция, можете да закупите продукт за еднократна употреба като тези тук.

Употреба на вейп устройствата

Използването на електронните наргилета става по два начина. Устройствата за еднократна употреба са обикновени вейп „писалки“ и се пушат по същия начин. Продуктите за многократно използване са електронните цигари, резервоарът е пълен с течност, устройството се включва и започвате да вдишате.

Електронните наргилета се предлагат в множество различни вкусове. Най-често срещаните са сладки плодови вкусове – манго, диня, горски плодове, малини, но съществуват и по-нестандартни като кола, дъвка и дори шампанско. Съществуват и електронни наргилета с аромат на тютюн, те са най-популярни сред хората, които се опитват да откажат цигарите.

Употребата на електронни наргилета продължава различно време в зависимост от продукта, който сте закупили. Еднократните устройства имат определен вкус и фиксирана батерия. Те се използват, докато батерията и течността бъдат изчерпани, след което трябват да бъдат рециклирани и подменени с нови. Електронните наргилета предназначени за дълготрайно използване пристигат с usb кабел за зареждане и капсули за поставяне в устройството. Този тип устройства могат да бъдат зареждани и в тях да се поставят капсули с различни вкусове. Разгледайте нашата колекция от капсули и изберете най-подходящите за Вас! Разработени в нашата лаборатория и направени с най-висококачествените съставки, капсулите Бо доставят интензивен и задоволителен вкус.

Едно от най-големите предимства на електронните наргилета е техният приятен мирис. Няма повече да се притеснявате за остатъчна миризма на цигари по Вашите дрехи или във Вашия дом. За разлика от обикновените цигари, нашите чудесни продукти гарантират свеж аромат, който няма да дразни Вашите близки и хората от съседната маса.

Електронните наргилета са модерни и изключително практични устройства. Те разполагат с невероятен дизайн, множество различни вкусове и са значително по-малко вредни от традиционните тютюневи изделия. Независимо дали сте пушач, който иска да се откаже от вредния навик или човек, който се интересува от последните тенденции, електронните наргилета със сигурност ще Ви оставят доволни!

Благодарим Ви!

Свързано е с профила Ви