Продължете да Пазарувате

Артикули в Количката

Общо

Общо 0.00лв.
Общо 0.00лв.

Възползвайте се от нашите опции на плащане – налжен платеж. Безплатна доставка за поръчки над 100 лв.

1 дек.

Какво съдържат Vape течностите ?

Posted by Pavel | 0 comment

Vape течностите – основния компонент на електронните устройства, от който се образува парата, при пушене е специалната течност. Тя съдържа 3 основни компонента:

1.Пропиленгликол

Безцветна течност със сладък вкус и без мирис .Той е лесно разтворим и се използва в производството на козметиката, химическата, хранителната и фармацевтичната промишленост. Проучванията показват, че той е напълно безвреден за организма, освен това е разрешен за употреба във всички страни. Включително използван и за vape течностите.

2.Глицерол

Mазно прозрачно вещество, което се използва предимно в медицината и козметиката. При е-устройствата се добавя, за по-плътен и наситен сладък вкус.

3.Никотин

Eдинственото вещество, което може да се нарече вредно и то не изцяло. Тъй като за разлика от стандартните цигари, тук той е медицински и по – пречистен. Именно за това е много по-лесно да се справите с тютюневата зависимост. За целта просто трябва да изберете алтернативното пушене с е-уствойства, което е със сигурност по – безопасно. Важно е да се спомене, че освен никотинови, се предлагат и безникотинови течности.

Като допълнение на горните елементи, в зависимост от вида на устройството и компанията, която го произвежда, могат да се добавят и следните съставки:

  • Вода – тя не е задължителна и се използва в пречистен вид с цел да намали концентрацията на другите съставки.
  • Ароматизатори – използват се типични за състава на храните. Целта им е парата при издишване да има приятен вкус, като не е задължително да е тютюнев.

Видовете смеси могат да бъдат различни, а именно в зависимост от съотношението на всички вещества, които влизат в състава.

За последните няколко години така нареченото алтернативно пушене или димене стана все по-модерно. На първо място така не се тровите, а и освен това не се налага да се отказвате от удоволствието да пушите. Всички вейпове се предлагат с никотинови и  безникотинови течности.

Bo

Френската марка Bo смело може да се определи като един от водещите производители на електронни устройства към момента. Това, което отличава този модел от всички негови аналози, е фактът, че съчетава в себе си целия набор от качества и предимства, с които едно вейп устройство може (и трябва) да се похвали. Компанията разполага с патент за предлаганите продукти, което означава, че всяко подобно устройство на пазара е незаконна реплика. Преди да достигне до потребителите, се минава през редица тестове и контрол за качеството в най-големите европейски лаборатории. Иновативната технология на Bo е все по-предпочитана както от пушачите, така и от голям процент непушачи, защото чрез нея те си доставят удоволствие от пушенето – без лоша миризма и вреди за здравето. Захранван от мощна батерия, този продукт, ще ви предложи страхотно vape изживяване за дълго време навсякъде и по всяко време.

Благодарим Ви!

Свързано е с профила Ви