Продължете да Пазарувате

Артикули в Количката

Общо

Общо 0.00лв.
Общо 0.00лв.

Възползвайте се от нашите опции на плащане – налжен платеж. Безплатна доставка за поръчки над 100 лв.

24 фев.

Отказване на цигари с Vaping

Posted by Pavel | 0 comment

Използването на електронни цигари

През последната година използването на електронни цигари – вейпове стана изключително популярно. Статистика показва, че около 6% от възрастните в САЩ притежават вейп и закупуват електронни цигари поне веднъж седмично. Това са близо 15 милиона души, двойно повече от преди три години. Една от причините, поради която вейпингът се превърна във водеща тенденция е, че все повече и повече хора се опитват да се откажат от тютюнопушенето. Всеизвестно е, че обикновените цигари причиняват рак и редица други здравословни проблеми. Затова все повече хора се обръщат към електронните цигари. Важно е да се спомене, че вейпингът не служи само като алтернатива за пушене, а се използва от хора, които желаят да спрат пушенето изцяло. Електронните цигари позволят на потребителя да приема значително по-ниско количество никотин и същевременно създават илюзията за нормално пушене. Те са невероятно ефективен инструмент за отказване от вредния навик.

Много хора все още се питат какво точно представлява електронната цигара и как работи? Електронните цигари са устройва, което позволяват вдишването на никотин в пара, вместо в дим. Те не изгарят тютюна и не възпроизвеждат катран или въглероден окис – два от най-вредните елементи в тютюневия дим. Работят чрез нагряване на течност, която обикновено съдържа никотин, пропиленгликол, растителен глицерин и аромати. Използването на електронна цигара е известно като вейпинг. Повечето устройства за вейпинг използват електрическа енергия от батерия за нагряване на течен разтвор. Топлината кара разтвора да се изпари. След това парата се кондензира в аерозол, който се вдишва от потребителя.

Вейпинг устройствата

Те се предлагат в много форми и размери. Някои са малки и приличат на USB устройства и писалки, докато други са много по-големи. Ние можем да Ви предложим голямо разнообразие от електронни цигари с различни вкусове и стил. Важен въпрос е как точно да изберете правилното за Вас вейпинг устройство? Ако никога досега не сте използвали електронна цигара има няколко фактора, които трябва да имате предвид. Опитвате ли се да откажете пушенето? Пушачите имат много различни нужди от любителите. Хората, отказващи цигарите биха имали нужда от електронни цигари с никотин, които са за многократна употреба и могат да се зареждат. Добрата батерия е от значителна важност, тъй като ако внезапно почувствате желание за никотин, вашата електронна цигара трябва да е готова за употреба. Страхотна опция за такъв продукт е нашият стартов пакет – Bo One Black. Друг важен фактор е къде ще използвате Вашето устройство, ако възнамерявате да го употребявате по време на работните почивки, тогава можете да си закупите електронни цигари за еднократна употреба. Те ви гарантират до няколко дни използване и са лесно преносими. В случай, че ще използвате електронната цигара предимно вкъщи, можете да закупите продукт за многократна употреба, тъй като винаги ще имате възможност да го заредите и няма да се тревожите за неговата батерия. За да си гарантирате по-голямо разнообразие – имате възможност да закупите капсули с най-различни вкусове за Вашето устройство. Пълната колекция вижте тук.

Все повече и повече пушачи се обръщат към електронните цигари с цел да се откажат от тютюнопушенето. Основна причина за това е, че на пазара няма друг продукт, който да наподобява пушенето като вейп устройствата. Според медицинските специалисти, тютюнопушенето е водеща причина за лошо здраве и нарастваща смъртност по целия свят. Пушенето е силно пристрастяващо и оказва дълготрайно влияние на организма. Електронните цигари са значително по-малко вредни и могат да бъдат използвани като алтернатива. Те доставят различни количества никотин, съобразно с навика на потребителя и предлагат много вкусове. Друга причина, поради която все повече хора избират вейпинг устройствата, e спестяването на пари. Изчислено е, че средно на месец пушачите отделят между 100лв и 200лв за цигари. Електронните цигари са на много по-достъпна цена и могат да се презареждат, което означава, че не е необходимо да ги сменяте много често. Един от значителните недостатъци на обикновените цигари – със сигурност е миризмата. Много хора, сред които и редовните пушачи не могат да понасят миризмата на цигари. Тя е изключително неприятна и трудна за премахване дори с освежители за въздух. Това може да бъде неблагоприятно не само за Вас, а и за потенциални купувачи, ако решите да продавате Вашия дом. Винаги е лесно да се усети, когато дадено помещение се използва за пушене. Електронните цигари не горят и вместо дим отделят пара. Тя има приятен мирис, който се усеща в рамките на няколко минути. Именно затова, те са добра алтернатива дори за пушене вкъщи. Много пушачи преминават към електронните цигари, тъй като се тревожат за здравето на своето семейство. Пасивното пушене е изключително опасно, особено за малки деца и възрастни хора. Остатъчният дим е достатъчен да предизвика затруднения в дишането им след известно време.

Електронните цигари срещу обикновените цигари

Проучване в Канада заявява, че електронните цигари са значително по-малко вредни от обикновените цигари. Голяма част от токсичните вещества в тютюна се проявяват именно, когато тютюнът се изгаря. Вейпинг продуктите не съдържат тютюн, не произвеждат вреден дим и не включват никакво изгаряне. Електронните цигари могат да бъдат чудесен начин да помогнете на пушачите да се откажат от цигарите. Устройството за изпаряване нагрява течността, за да произведе пара (а не дим), която след това се вдишва. Много пушачи могат по-лесно да се откажат по този начин. Никотинът и катранът са основните вещества в цигарите, които ги правят толкова пристрастяващи и трудни за отказване. Никотинът, използван в  електронните цигари е същият , който се използва в други продукти за спиране на тютюнопушенето  като никотинови дъвки. Той е подобен по ефект на кофеина, тъй като е лек стимулант, който ускорява сърдечната честота и повишава кръвното Ви налягане. Докато мнозина смятат, че никотинът причинява рак, това не е така. Не никотинът в цигарите причинява рак, а по-скоро катранът, който се получава при изгарянето на химикали и материали.

Като алтернатива, тези които искат да намалят консумацията на никотин или да се откажат напълно, имат възможността за разновидни вейпинг устройства , които не съдържат никотин. Хиляди хора в Обединеното кралство вече са спрели да пушат с помощта на електронна цигара. Има все повече доказателства, че те могат да бъдат ефективни. Използването на електронна цигара може да Ви помогне да управлявате никотиновия глад. За да извлечете най-доброто от вейповете, уверете се, че ги използвате толкова, колкото е необходимо и с подходящата сила на никотина във Вашата електронна цигара. Проучване в Обединеното кралство, публикувано през 2019 г., установи, че хората, които използват електронни цигари, за да се откажат от тютюнопушенето, са два пъти по-склонни да успеят, отколкото хората, които използват други продукти за заместване на никотина като лепенки или дъвка.

Благодарим Ви!

Свързано е с профила Ви