Продължете да Пазарувате

Артикули в Количката

Общо

Общо 0.00лв.
Общо 0.00лв.

Възползвайте се от нашите опции на плащане – налжен платеж. Безплатна доставка за поръчки над 100 лв.

20 окт.

Разликите между никотинови соли и електронни течности

Posted by Pavel | 0 comment

Никотинови соли и електронни течности: Обяснение на разликите

Ако сте решили да се откажете от пушенето, никотиновите соли могат да бъдат много удовлетворяващ заместител. Те са съставна част на електронните течности и предоставят алтернативен метод за вкарване на никотин в кръвта Ви. Каква е разликата между обикновените електронни течности и тези с никотинови соли? Написахме тази информативна статия, за да очертаем някои от тези големи разлики.

Какво представлява електронната течност?

Наричана още „сок за електронни цигари“ или „e-liquid“ е течността, използвана във Вашата електронна цигара за изпаряване. Тя произвежда парата и аромата на vape устройството.

Какво съдържа електронната течност?

  • Пропиленгликол (PG): Пропиленгликолът е прозрачна течност с консистенция, подобна на сироп. Обикновено се използва като основа на е-течността. На вкус е блудкав. PG се използва в хранителни продукти, храна за животни, козметика и има други приложения. Пропилен гликол (PG) е напълно нетоксична и универсална основна съставка.
  • Растителен глицерин (VG): Друга течност, използвана в течността за вейп е растителен глицерин (VG), който е по-гъст разтвор от PG. VG е по-сладък и образува повече пара от PG. Растителният глицерин не предизвиква алергични раздразнения, които обикновено се свързват с подобни течности.
  • Никотин: Е-течностите също съдържат никотин, освен ако не сте избрали вариант без съдържание на никотин.
  • Аромат на вейп: Ароматизаторите в сока за електронни цигари придават на парата вкус на тютюн, мента, плодове или какъвто друг изберете.

Какво представляват никотиновите соли?

Никотиновите соли обикновено са 50% PG (пропиленгликол)   и 50%  VG (растителен глицерин).  Те също съдържат ароматизатори и никотин, но видът никотин тук е различен. Никотиновите соли са с по-неутрално рН. Като цяло те се предлагат само с висока концентрация на никотин – най-вече 18 mg или 20 mg, въпреки че все повече и повече марки предлагат средно ниво от 10 mg. Те също така се абсорбират по-бързо , което означава, че са чудесни за бивши пушачи, които са употребявали много цигари.

Основни разлики

Ефект

В сравнение със стандартните електронни течности, съдържанието на никотин в никoтиновите соли обикновено е около 18 mg. Тази добавка прави никотиновите соли идеални за пушачи, които искат да се отърват от вредния си навик, като същевременно осигурява по-удовлетворяващо изживяване при изпаряване.

 

Усещане

Въпреки добавеният никотин, солите осигуряват много по-гладко усещане в гърлото в сравнение със стандартните електронни течности. Това се дължи на добавената бензоена киселина, химикал, който намалява алкалността и позволява гладко изпаряване при по-високи нива на никотин. Този уникален химически състав също така гарантира, че никотинът се абсорбира по-бързо в кръвта.

Цена

На пръв поглед никотиновите соли изглеждат по-скъпата опция за хората използващи вейп устройства. Въпреки това, ролята на солите да създават по-близко усещане до традиционното пушене, за тези който искат да откажат цигарите, и по бързото им усвояване на никотина в организма си заслужава малката разлика в цената.

Разбираме, че може да е трудно да разберете целия жаргон около електронните течности и никотиновите соли, но се надяваме, че нашата статия Ви е изяснила някои неща! Независимо дали сте бивш пушач или използвате вейп устройство и искате да опитате нещо различно, никотиновите соли могат да осигурят приятна, силна на усещане и ефективна алтернатива. Разгледайте нашата колекция от невероятни вейпинг устройства! Продуктите на BO и French Puff ( вариантите с никотин) имат съдържание на никотинови соли. Това е важно предимство, което ни отличава от всички останали. Ако искате най-доброто – Бо Вейпинг е правилното място!

Благодарим Ви!

Свързано е с профила Ви