Продължете да Пазарувате

Артикули в Количката

Общо

Общо 0.00лв.
Общо 0.00лв.

Възползвайте се от нашите опции на плащане – налжен платеж. Безплатна доставка за поръчки над 100 лв.

10 авг.

Различните вейп системи

Posted by Pavel | 0 comment

Пазарът на електронни цигари в днешно време е изключително разнообразен и включва устройства за всяка нужда на потребителя – от вейпинг устройства за еднократна употреба до изключително сложни системи за електронни цигари, насочени към напреднали вейпъри. Какъв вид устройство е подходящо за вас? Отговорът зависи от това, какви са конкретните Ви нужди. Някои устройства са подходящи за хора постоянно в движение, докато други са страхотни за употреба в домашна обстановка.

В тази статия ще разгледаме различните типове вейп устройства, които можете да изберете.

Vape за еднократна употреба и електронни цигари

Tези продукти най-често са първото нещо, към което пушачите се обръщат, когато спрат цигарите. Тези малки, тънки устройства са с формата и размера на цигари.

Електронната цигара е логична следваща стъпка, защото изглежда и се усеща като цигара в ръката Ви, изглежда точно като цигара. За един пушач това е най-близкото до изживяването на действително пушене.

Компаниите предлагат на пазара тези електронни цигари и вейпинг устройства за еднократна употреба като алтернативи за пушене. Никотинът е най-пристрастяващото вещество  и тези цигари предлагат на пушачите шанса да получат никотина от който се нуждаят по един по-здравословен начин . Тези устройства улесняват прехода от пушене към вейпинг.

Как работят?

Те всъщност са малки устройства за вейп, които имат самостоятелна батерия и малък, предварително напълнен резервоар, съдържащ течност за устройството. Някои изискват от потребителя да прикрепи резервоара, докато други идват предварително сглобени.

Хората, които са нови за вейпинга, ги харесват, защото не изискват никакви допълнителни покупки или каквато и да е настройка. Просто купувате устройството, отваряте опаковката и започвате да го използвате.

Електронни цигари за еднократна употреба

Някои от тези електронни цигари са за еднократна употреба. Не можете да ги напълните отново, просто ги „пушите“, докато свършат, и след това ги изхвърляте.

Електронни цигари за многократно пълнене и презареждане

Тези устройства изглеждат като устройствата за еднократна употреба, но имат допълнителното удобство да могат да се пълнят и презареждат. Това бяха първите алтернативи за пушене, които се появиха на пазара в голяма степен преди около 20 години.

Малка батерия за малкo мощност

При зареждаемата електронна цигара тялото на цигарата всъщност е батерията. Има капацитет 200mh или 300mAh. Това не е много, но и нямате нужда от повече за този тип устройства.

Много от стартовите комплекти за електронни цигари се доставят с преносим калъф за зареждане, който е с размера и формата на кутия цигари. Калъфът позволява да зареждате Вашите устройства, когато сте далеч от дома.

Предварително напълнени вейпове и капсули

Имате възможност да закупите устройства с предварително напълнени ароматни капсули. Дизайнът им обаче ги прави по-малко цигари и повече вейп устройство. Често се наричат ​​затворени капсулни системи, защото няма възможност сами да пълните капсулите. Най-популярната марка от този тип устройства  е на Бо Вейпинг.

Много хора се запознават за първи път с подобно на вейп изживяване чрез използването на нашите продукти. Предлагаме Ви невероятни опции имаме аромат на тютюн, аромат на мента и няколко плодови вкуса.

Vape писалки

Вейп писалките са следващата стъпка от цигарите за еднократна употреба. Vape писалките са малки, тънки устройства, които приличат на химикалки, откъдето получават името си.

Вейп писалката е малко, лесно за използване устройство за вейпинг, което има минимални функции и позволява малко персонализиране. Това е добра междинна стъпка за пушачи и други хора, които за първи път имат допир до вейпинга. Това не означава, че това са слаби устройства. Вейп писалките имат солидна конструкция и мощни, малки батерии. Напълно заредена писалка за вейп ще издържи цял ден. Резервоарите обаче са малки, така че ще трябва да ги пълните няколко пъти на ден.

Как работят?

Вейп писалката е почти толкова лесна за употреба, колкото и електронната цигара. Развивате устройството, напълвате я със сок и започвате да я използвате.

Кое Vape устройство е подходящо за Вас?

Ние от Бо Вейпинг разполагаме с невероятни продукти и вейпинг устройства. Предлагаме   различни аромати и вкусове, които да отговарят на нуждите и желанията и на най-взискателните ни клиенти. Поръчайте някои от нашите страхотни Бо Вейп Капсули тук. Имаме огромно разнообразие от продукти – капсули с и без никотин, плодови, ментови и специално изработени екзотични капсули за клиенти, които харесват по-интензивните вкусове.

 

Благодарим Ви!

Свързано е с профила Ви