Продължете да Пазарувате

Артикули в Количката

Общо

Общо 0.00лв.
Общо 0.00лв.

Възползвайте се от нашите опции на плащане – налжен платеж. Безплатна доставка за поръчки над 100 лв.

2 апр.

B2B Търговци на Бо

Posted by Hervé | 0 comment

Всеки, който е преминал от тютюнопушенето кум използването на електронни устройства с течност, е имал сходни проблеми, независимо от това кой продукт (и) използва (т). Със съвместните иновации на Франция и Съединените Щати, Бо решава всеки един от тези проблеми за потребителя. Човек може да се чуди, как това би могло да бъде възможно, така че Зак Бадер и екипът на MMS Distribution правят 2018 година, сушпер успешна за продукта и показва на САЩ какво точно им липсва!

Едно от най-големите оплаквания, които насищат пазара, е изтичането на течност от електронните цигари. Можете да забравите за това досадно изтичане, благодарение на патентования дизайн на Бо Caps, известен още като Pods. Това са капсули за еднократна употреба, съдържащи 1,6 мл е-течност, направени тук в САЩ. Няма повече изтичане на течност в (а понякога и навсякъде) по вашата електронна цигара. Капачката Bo може просто да бъде отстранена и заменена, когато е празна. Понастоящем ароматите Bo Cap включват Fresh Tobacco, Ice Mint, Menthol, Kiwiberries Ice, Fresh Mango, Jelly mixed berries and Apple juice. Капачките Bo не крият само една тайна. Също така се произвеждат с никотинови соли, вместо никотин, който се съдържа в много традиционни е-течности. Тъй като е-течността е направена с никотинова сол, Bo Caps може да предложи 35mg никотин, без да е прекалено тежък и дразнещ и може да достави по-задоволителен никотинов удар при дръпване, което прави усещането по-близко до традиционното пушене.

Нека поговорим за ситуацията със зареждането Колко собственици на вейп са се озовавали в ситуация, неспособни да зареждат вапата си, когато се налага? Бo отиде далеч отвъд Бо Капсулите, когато се стремят да удовлетворят потребителя с превъзходната си функционалност. Кабелът Бо е USB зарядно устройство с кабел от 70 см, така че можете да вейпвате, докато се зарежда. Освен това е налично и преносимо зарядно с няколко изненади. Зарядната станция ви позволява свободно и портативно зареждане (докато вейпвате) Bo до 4 пъти, и  това отнема само 15 минути? Можете също така да персонализирате вашата станция за зареждане с кожени калъфи в черно, синьо, червено и кафяво. Зарядната станция има специално място за резервна капсула, така, че никога да не останете без течност.

Знам какво мислите, продукт, който е толкова уникален и превъзходен, ще дойде на висока цена, нали? Помислете отново, защото Бо не само е ангажиран да осигури на потребителите лекота на използване, но също така и лекота на техните финанси. Bo стартерният комплект включва Bo Vape и 2 Bo Caps и се продава само за $ 39.99! Тази цена също е подкрепена от доживотна гаранция, тъй като опитът на клиента не свършва, когато купуват Bo, така само
започва! От меката повърхност на докосване на Bo до вградения контрол на температурата и неговата 380 MAH батерия (за разлика от 200 MAH и 145 MAH в повечето други), потребителят ще бъде развълнуван отново и отново като Bo доказва, че това е перфектната електронна цигара

2018 е годината на Бо! Следете за по-широко разпространение на пазарно тествани продукти като The Bo Plus и чисто нови вкусове. Бо наскоро се появи в Circle K и ще продължи да се появява в магазините на национално ниво. Скоро ще бъде публикувано съобщение за тяхната предстояща програма за лоялност, заедно с огромна медийна и рекламна кампания през цялата година. Търговците на дребно могат да видят, че се представят на Bo в TPE, ASD, Pace Show и всички други национални и регионални магазини и тютюневи изложения през 2018 г. Можете да посетите техния уебсайт на bovaping.com или bovaping.bg за повече информация.

Благодарим Ви!

Свързано е с профила Ви