Продължете да Пазарувате

Артикули в Количката

Общо

Общо 0.00лв.
Общо 0.00лв.

Възползвайте се от нашите опции на плащане – налжен платеж. Безплатна доставка за поръчки над 100 лв.

2 апр.

ERB Magazine’s Vendor Spotlight: BO VAPING

Posted by Hervé | 0 comment

BO VAPING Факти

Научете името преди да е станало твърде късно: Бо Вейпинг са уникални електронни цигари, които удивиха индустриалните ветеринари и енергийните играчи. Ето защо изглежда, че са готови за много успешна 2018.

Ако научихме нещо от технологичния напредък на компютрите, видео игрите и мобилните телефони през годините, то това е, че на всеки две години излиза нов продукт, който променя играта. Същото е и в света на изпарителите и електронните цигари – това е бързо променящ се пазар, където технологичните подобрения и новите функции постоянно дават на потребителите по-добри възможности. Екипът на BO Vaping е уверен, че има продукт, който ще промени играта и се подготвя за едно вълнуващо приключение през 2018 г.

Запознайте се с BO One, електронна цигара, която удивлява експертите и осигури споразумение за дистрибуция около САЩ, което би могло да го превърне е един от основните иргачи на своя пазар до края на 2018 г. Тази електронна цигара от затворен тип, която използва капсули с никотинови соли и разполага с достатъчно енергия, за да могат основните играчи в индустрията да са уверени в нейния успех.

„На пазара има много неща,” казва Крис Фиумара, президент и главен изпълнителен директор на MMS Distribution, който наблюдава излитането на BO тази година. – Но никой не може да се сравни с БО. Смятаме, че това е най-добрият продукт, не само от маркетингова гледна точка. Не изглежда просто страхотно, функционалността й е по-добра от всички други устройства.
Преди да стигнем до функционалността, нека да спрем за секунда, за да потвърдим, че… да,  БО е секси. Той е лъскав, естетичен и добре проектиран. Също така има и истинска сила при цялата тази електронна цигара. Сега, няколко подробности за това, което е под капака:

• Батерията на Бо – 380 mA/h
MAH предлагат подобно с 200 MAH

• Зарежда се за 45 минути, докато
конкурентите имат нужда от поне 60
минути, а понякога и до 90
минути.

• Капсулите на BO съдържат 1,6 ML в сравнение
до 0.7 или 1.0 ML.

• Друго предимство е дългата гаранция предоставена от BO

Затворената система на BO означава, че капсулите му не са пълнещи се и са за еднократна употреба, което го прави невероятно лесен за използване и персонализиране. С това BO продава шест различни ароматизирани капсули – от Fresh Cut Tobacco до Fresh Mango и Jelly Mixed Berries, плюс разнообразие от кожи, дизайни и персонализирана станция за зареждане. „Това са ключовите фактори, за които потребителите се интересуват“, каза Фиумара, след като включи различните характеристики на BO и ключовете за персонализиране. „Това са някои от факторите, които ни накараха да тръгнем след продукта агресивно.“ MMS е основен играч в света на дистрибуцията – с възможността да да доставя продукти от 50 000 до 80 000 магазина. Докато разпространяват от 7 000 до 9 000 продукта в даден момент, винаги един от тях се откроява и може да направи своя бум. Тази година, избра да представи Бо на пазара заедно с ежедневните си предмети като запалки, хартии за цигари и енергийни напитки. „Платформата ни засяга големи магазини, големи вериги“, каза Фиумара. – Малко по-различно от това, на което е свикнала вейп индустрията. Занимаваме се с национални вериги и национално разпространение. ”В известен смисъл това е нещо подобно, когато един голям музикален лейбъл открие талантлив художник и иска да му даде голям национален тласък. „Ще ви направим звезда“, ще кажат те, и това е случаят с MMS и BO. MMS видя нещо в продуктовата линия на BO, което го развълнува достатъчно, за да даде на продукта силен тласък.

Г-н Фиумара казва  – Опитвам да намеря необработени диаманти. Много хора имат страхотни продукти, но нямат начин да ги представят на пазара. Ние намираме продукти, които смятаме, че имат голям потенциал. ”Фиумара е бил достатъчно дълго време, за да знае кога компанията му е намерила продукт с потенциал и това е, което той смята, че има тук. Само защото имаме мащаб,
не винаги означава, че продуктът ще бъде успешен, ”каза Фиумара. „Но ние сме уверени, че този продукт е толкова добър и че голям процент от хората, които ще го опитат, ще стане негов потребител.“ Това е вълнуващо време и за двете компании. „Веднъж на всеки няколко години, ние попадаме на диамант в необработен вид, към който сме насочили куп ресурси“, казва Фиумара. „Рядко е, че ние влагаме толкова ресурси, колкото влагаме в това.“ Така че, това само по себе си, трябва да ви каже всичко, което трябва да знаете за БО.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ
• bovaping.bg
• contacts@bovaping.bg

Благодарим Ви!

Свързано е с профила Ви